torek, 13. januar 2009

Nov delovni teden

Moj novi delodajalec je Evropska agencija za varnost v letalstvu (EASA). Naloga EASE je promovirati najvišje standarde varnosti in varstva okolja v civilnem letalstvu. Jaz sem zaposlena v oddelku Human Resources - Recruitment Team. Drugače pa delam v stolpu (glej spodnjo sliko) v 3. nadstropju od 28., pisarna številka 17. Iz tretjega nadstropja sicer nimam tako lepega razgleda kot iz vrha stolpa, ampak je vseeno OK.


Zgodnja jutranja vožnja z S-bahnom me še kar utruja. V službo se namreč vozim direkt s tramom številka 3 ali 4. Trenutno najboljši čas door-to-door (čas začne teči z zaklepanjem vrat in se ustavi s prižiganjem računalnika v službi) je 25 minut, povprečje pa je ponavadi 30 minut. Not bad. S tramom prevozim 9 postaj. Ena vožnja s tramom nad 4 postaje stane 2,60 evra - ampak seveda so nam na EASI zrihtali posebno mesečno karto, ki me stane samo 40 evrov - džabest!!! Pa pazi to, po sedmi uri zvečer in za vikende ter praznike lahko s seboj na to isto karto vzamem še eno kolo, eno odraslo osebo in tri otroke (Hmmm, le kje bom dobila kolo?). ;)))


Lepo se imejte, pa bis bald ...

4 komentarji:

  1. Hej, superca! Tvoj blog je kot dnevnik Bridget Jones ali kaj podobnega :-) Se veselim nadaljnega prebiranja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Veš danes je bilo pri nas prava cestna "ledena zmešnjava". Komaj sem se prebila do službe. Upam, da ti nimaš takšnih težav.
    mam

    OdgovoriIzbriši
  3. Mene bolj zanima, kje boš dobila tri otroke!

    OdgovoriIzbriši
  4. Častim kolo, ostalo pa ti
    by

    OdgovoriIzbriši