nedelja, 11. januar 2009

Nedeljsko popoldne

Prvi vikend po napornem delovnem tednu je že skoraj za mano. Bi bilo prav fajn imeti še dan ali dva podaljška. Včeraj je bil res lep in sončen dan in prav sem se odločila, ko sem namesto sesanja stanovanja izbrala sprehod po mestu. Ulice so bile nabito polne, še bolj pa trgovine - ja, razprodaje so pač v polnem teku in ženske dobesedno norijo.


Sama sem si nabavila samo eno lepo platneno vrečko (na sliki skrajno desno spodaj) za moje nadaljnje šopinge in seveda hrano za naslednji teden. Sem naredila eno fotko mojega nakupa - dobra izbira, kajneda ... ;) For the reference - Milke in Schoko keksov ni več ...


Danes sem bila pridna, saj sem uspela posesati stanovanje, počistiti kopalnico in oprati ter obesiti še en stroj cunj. Pa skuhala sem si kosilo za jutri za v službo. Za tiste, ki še ne veste, kakšna so ¨pravila¨ glede kosila v novi službi, bom razložila. Skratka, nimamo nobene menze, le dve precej dragi restavraciji v pritličju. Zato so se moje nove sodelavke zmenile, da si vsak dan s seboj prinesejo kosilo, potem pa hodimo skupaj jest v 7. štuk, kjer imamo kuhinjo in mize, kavče pa TV. To potem zgleda tako, da si v tuperware prineseš s seboj južno, ki si jo skuhal prejšnji večer. No, moje jutrišnje kosilo zgleda takole ... Pretty impressive, I know ... ;)


Zdej si bom pa privoščila še malo filmskega popoldneva - se odločam med maratonom nanizanke Two and a half men ali pa filmom Traitor. Na žalost sem pozabila kupit kokice ... :(

Vsem želim lep začetek delovnega tedna ... pa bis bald ...

4 komentarji:

  1. Ja, kosilo za jutri zgleda super :)
    Kake pa so cene hrane v primerjavi s Slovenijo?

    LP iz mrzle LJ

    OdgovoriIzbriši
  2. Ampak jaz bi ti skuhala še kakšno govejo župco, za posladek pa štrudl...

    mam

    OdgovoriIzbriši
  3. @ Manca: cene so po moje kar približno iste kot pri nas, no razen DM, ki je cenejši tukaj. Drugače sem pa za izdelje na fotki odštela 26 evrov - se mi ni zdelo tak velik.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hej hej Masa!
    Super bravo za blog! Tako se to dela :)
    Svaka čast tudi tem tvojim hiper informativnim fotkam :)
    Že čakamo novo objavo :)
    Lp tja gor***

    OdgovoriIzbriši