petek, 20. februar 2009

Malo za nazaj ...

Zadnji vikend se je dogajalo toliko stvari, da sploh ni bilo časa za kakšno novo objavo na blogu. Obisk iz Slovenije, Valentinovo, nepričakovani izlet v Frankfurt … Tako se bom vsem bralcem in mojim zvestim privržencem oddolžila z enim kratkim povzetkom dogajanja za nazaj. :)

Vikend je bil super, saj sem dobila družbo in novo pošiljko dobrot iz Slovenije. :) V soboto smo se odpravili na nepričakovani izlet v Frankfurt. Smo imeli prav lepo vreme, in sprehod ob Majni in nastavljanje sončku na klopci sta prav pasala. Obiskali smo še glavno šoping ulico, kjer smo dobili luštna darilca za Valentinovo. Hvala, Nivea!

Nedeljo smo namenili sprehodu in ogledu Kölna. Najprej seveda obvezen vzpon na Easin stolp za popoln razgled na mesto, nato pa sprehod čez znameniti most Hohenzollernbrücke do katedrale Kölner Dom. Sledil je sprehod po centru mesta z obveznim postankom za kavo in čaj. Smo namreč ugotovili, da je za pivo in sladoled premrzlo. :) Ampak smo se hitro strinjali, da tako lep vikend zaključimo sladko – z obiskom čokoladnega muzeja. Kaj več o tem pa naslednjič … bis bald …


7 komentarjev:

  1. Čao, Maša!

    Slike pričajo, da ste se mel skupaj super fajn...pašejo takšni obiski, jl??:)))

    ps. kak ste pa na zadnji fotki špasni :))

    lepo bodi,
    Klavdija

    OdgovoriIzbriši
  2. Vidim, da ste full užival. Sam za pir pa ni v nobeni gostilni premrzlo :-))))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, super je imet obiske - drugače smo se pa malo hecali in pripravljali na karneval. ;) Glede pira pa, saj ko smo se aklimatizirali na temperaturo, smo šli tudi na pir, brez skrbi. ;)))

    OdgovoriIzbriši
  4. vidm da so noski ful popularni :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. čakamo čakamo na kako novo slikco :)

    OdgovoriIzbriši
  6. @abb: Your wish is my command... :))

    OdgovoriIzbriši